معماری معماری

 
معماری
 
 
منوی اصلی
صفحه نخـــــست
چــــاپ صفــــحه
خـــانه كردن وب
ذخـــــیره صفحه
پـست الکترونیک
بایگـــانی مطالب
در باره ی ما
 

به وبلاگ من خوش آمدید
موضاعات
پیوند وبلاگ
معماری امیدیه
طنزوتبسم
موزیک ویدیویی
اطلاعات عمومی
ردیاب جی پی اس ماشین
ارم زوتی z300
جلو پنجره زوتی

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان معماری و آدرس gothic1420.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






 

فال حافظ

جوک و اس ام اس

قالب های نازترین

زیباترین سایت ایرانی

جدید ترین سایت عکس

نازترین عکسهای ایرانی


آرشیو ماهیانه
6 اسفند 1391
4 اسفند 1391
3 اسفند 1391
2 اسفند 1391
1 اسفند 1391
نویسندگان
نویسندگان
پیوند وبلاگ
حواله یوان به چین
خرید از علی اکسپرس
دزدگیر دوچرخه

:: تمام پیوندها ::
 
طراح قالب و کد های جاوا...

كاربران آنلاين: نفر
تعداد بازديدها:
RSS

طراح قالب و کد های جاوا...

Www.LoxBlog.Com

کد های وجاوا :

ورود اعضا:

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید هفته :
بازدید ماه :
بازدید کل :
تعداد مطالب : 8
تعداد نظرات : 1
تعداد آنلاین : 1




 

نقش باورها در ساختن برج ها

 

آیا برج بابل واقعا وجود داشت؟

 

«خوب!بیایید شهری برای خود بنا نهیم و برجی که در راس آن به آسمان رسد تا نامی از ما باقی گذارد!مبادا که بر تمام زمین پراکنده شویم.»

در کتاب مقدس چنین آمده است  که این عمارت-برج بابل-را باید نمادی از نخوت انسان برشمرد و جزای این نخوت «در هم شدن زبان هاست,به طوری که دیگر کسی دیگری را درک نکند.از این رو,نام بابل را برآن شهر نهادند که به معنی آشوب است.»شهری به نام بابل یا «بابیلون»واقعا وجود داشت.نخستین بار اواخر هزاره سوم پیش از میلاد مسیح بود که از آن نام برده شد.شهر بابل در سرزمینی میان دو رودخانه «دجله» و «فرات» در عراق امروزی واقع بود. سومری ها این شهر را بنا نهادند.این قوم حدود 5هزار سال پیش به آن دشت حاصلخیز کوچ کرده و در آن منطقه شهرهایی ساخته بودند.تصور می شود که سومری ها برای سپاس از خدایان ابتدا در مرکز شهر تپه ساده ای ساختند-آنها قله کوه ها را جایگاه خدایان می دانستند,همانطور که یونانی ها هم بعدها از این فکر پیروی کردند- و به مرور زمان آموختند که  با ساختن ایوانی روی ایوان قبلی ,پیوسته بر ارتفاع تپه بیفزایند.آنها از آجر خام به عنوان مصالح ساختمانی استفاده کردند و آجرها را با نوعی قیر که از درون  زمین می جوشید به یکدیگر چسباندند.در بالاترین قسمت این هرم پلکانی یا «زیگورات» ,معبد قرار داشت که احتمالا با سفال های لعاب دار آبی رنگ و درخشان پوشیده شده و سقفی طلایی همچون تاجی بر راس آن قرار گرفته بود.

نمای برج بابل چگونه بود؟

 

حدود سال 600 پیش از میلاد پادشاه «بخت النصر» دوم فرمان داد تا شهر بابیلون که وطن میلیون ها انسان بود ,به عنوان بزرگترین و با شکوه ترین شهر دنیا شکوفا شود.از آن زمان تا کنون شهری بزرگ تر از بابل وجود نداشته است که در اطرافش دیوار کشیده باشند. و البته بزرگ ترین زیگورات ممکن نیز در این کلان شهر ساخته شد.در سال 562 پیش از میلاد ,پادشاه بخت النصر دوم دستور داد که کار بنای هفت طبقه برج را به اتمام رسانند. این برج پلکان طویلی داشت که احتمالا در جشن های خاص ,راهبان«مردوک» -بزرگ ترین خدای بابل –با ظاهری آراسته و با شکوه ,پشت سر هم از آن بالا می رفتند.

 

دیوارهای بابل

 

در مقطعی از دوران باستان ,دیوارهای شهر بابل از عجایب جهان به شمار می رفت.این دیوارها در مجموع بیش از 12 کیلومتر طول ,چند متر پهنا و احتمالا بیش از 10 متر ارتفاع داشتند. در بیشتر قسمت ها ,دیوارها در دو ردیف کشیده شده و برج هایی را به فاصله های 44 متری از یکدیگر درون آنها ساخته بودند.برج ها از دیوارها بلندتر بودند.,به طوری که افراد درون برج می توانستند به مهاجمان پای دیوار تیراندازی کنند.

 

تازه پس از حفاری و بیرون کشیدن بقایای شهر بابل از زیر لایه های شن مشخص شد که «برج بابل» هرم پلکانی یا به عبارتی یک زیگورات بوده است.این هرم حدود 77 متر ارتفاع و قاعده ای به ابعاد 90 متر در90 متر در ملاطی از قیر و ساقه های نی محکم کرده بودند.زیرا این لایه را نیز با لایه دیگری از خشت خام و سپس با شن و سنگ پر کرده و دور تا دور آن را دیوار کشیده بودند.جزئیات معبدی  را که بر بالای هرم قرار داشت و با پلکانی عریض به آن می رسیدند نمی توان به طور کامل بازسازی کرد.

 

 



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






آخرین مطالب ...
» درباره اقلیم به عنوان عامل تعیین کننده در ساخت خانه ها
» باروها
» برج اصلی
» برج کلیساها
» برج ها

Home | FeedBack

Copyright © 2008 LoxBlog.Com . All Rights Reserved. Translation Www.NazTarin.Com